Siirry sisältöön

Reakt – Rentoa ja itseohjautuvaa asiakaspalvelua Espanjan aurinkorannikolla!

Astuessasi sisään Reaktin toimistoon kuulet hyväntuulista puheensorinaa ja kahvikuppien kilinää jo ovelta, onhan asiakaspalvelukeskuksemme avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kahvihuoneesta löydät lähes aina seuraa taukosi ajaksi ja usein kahvihuoneesta kuuluukin naurua sekä leppoista keskustelua. Katsoessasi tarkemmin ympärillesi huomaat, että paikka on enemmän kuin työpaikka, se on yhteisö, jossa ollaan aidosti kiinnostuneita mitä meille kuuluu. Hyvä yhteishenki ja avoin työkulttuuri ovat meille tärkeitä. Töitä voi tehdä tosissaan, vaikka töissä olisikin hauskaa.

Toimistolla on hyvät taukotilat ruokailuun ja rentoutumiseen.


Työ Reaktilla

Ensimmäinen työpäiväsi alkaa tiimiesihenkilöön ja tiimiin tutustumisella, josta luontevasti siirrytään asiakkaaseen ja varsinaiseen toimenkuvaan. Jo ihan ensimmäisestä työpäivästä lähtien tulet kiinnittämään huomiota kattavaan perehdyttämistapaan. Kaikki saavat perehdytyksen tehtäviinsä ja vaikka perehdytyksellä on vastuuhenkilö, osallistuu koko tiimi perehdytykseen. Uuden tiimiläisen perehdyttäminen on yhteinen asia ja kaikkien vastuulla. Otamme perehdytyksen vakavasti ja pidämme huolen, että myös varsinaisen perehdytyksen jälkeen on aina tukea saatavilla.

Työsi lähtökohtana on ihmisten auttaminen. Vaikka työ keskuksessa on vaativaa asiakaspalvelutyötä, on se samalla hyvin antoisaa. Tulet löytämään itsesi ylittämässä asiakkaan odotuksia ja antamassa itsestäsi kaikkesi, jotta löydät parhaan mahdollisen ratkaisun kulloiseenkin tilanteeseen. Työpäivän aikana tulet huomaamaan kuinka aika lentää ja kohta onkin jo aika lopetella työpäivä ja kenties siirtyä työkavereiden kanssa vapaa-ajan ohjelman pariin. 

Mikäli aurinkorannikon asiakaspalvelukeskuksesta tulee sinulle mieleen puhelinmyynti, niin nyt voit tämän unohtaa. Nimittäin keskitymme vain asiakaspalvelutehtäviin, eli meillä ei tehdä myyntiä.

Toimistolta löytyy myös usein naposteltavaa, kuten nämä ystävänpäiväherkut.


Ketä palvelemme?

Reaktilla pääset tutustumaan pintaa syvemmälle suomalaisiin tunnettuihin asiakkaisiimme. Olet mukana luomassa loppuasiakkaille ainutlaatuista asiakaskokemusta minkä he muistavat pitkään. Olet avainasemassa asiakkaidemme brändi-imagon ja kestävien asiakassuhteiden ylläpidossa. Asiakkainamme meillä on mm. Taksi Helsinki, Lähitaksi, PostNord sekä Kymenlaakson Taksi joiden asiakaspalvelusta vastaamme.

Reakt yhteisö on ainutlaatuinen kokemus

Ihmiset viettävät keskimäärin kolmanneksen elämästään töitä tehden – yhteisömme tekee työskentelystä mielekästä ja antoisaa. Vaikka tulet viettämään paljon aikaa toimistolla, vietämme myös vapaa-aikaa yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa tai vaan istuen työpäivän jälkeen rentoutumassa. Varaudu siis seikkailuun, jossa aktiviteetit voivat viedä sinut kulttuuririennoista laskettelemaan.

Pidämme tärkeänä, että töissä viihdytään, mutta samalla haluamme myös säilyttää työn ja vapaa-ajan tasapainon, jotta työntekijämme voivat hyvin. Reaktin yhteisö on aktiivinen ja järjestää vapaa-ajan viettomahdollisuuksia ympäri vuoden. 

Työnhakijoille

Työntekijätarinat
Julkaistu 28.09.2023 Lukuaika: 3 min

Venla kertoo millaista työ on Reaktilla

Lue lisää
Työntekijätarinat
Julkaistu 23.02.2023 Lukuaika: > 5 min

Heidi-Maria kertoo työstään Reaktilla

Lue lisää
Työntekijätarinat
Julkaistu 21.10.2021 Lukuaika: 4 min

Saini kertoo työstään Reaktilla

Lue lisää