Työnhakijalle - Reakt.fi | Suomalainen asiakaspalvelukeskus Espanjassa

Työnhakijalle

Reaktin asiakaspalvelukeskus Fuengirolassa työllistää suomalaisia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympärivuorokautisesti 24/7/365. Uusi ja täysin remontoitu valoisa toimistomme sijaitsee Los Bolichesissa, loistavien kulkuyhteyksien päässä eli töihin on helppo tulla kauempaakin.

Millaista työskentely on Espanjassa?

Teemme töitä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työmme on monikanavaista puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä tapahtuvaa asiakaspalvelua. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää tekijältään positiivisen asenteen ja erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelua, uusien asioiden nopeaa omaksumiskykyä, näppäryyttä järjestelmien käytössä sekä sopeutumiskykyä avokonttorissa työskentelyyn erilaisten ihmisten keskellä. Tavoitteenamme on tehdä työmme tehokkaasti, mutta samalla tarjota erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia asiakkaillemme ja motivoiva työympäristö työntekijöillemme.

Työskentelemme pääosin suomen kielellä, mutta tarvitsemme joukkoomme myös ruotsin kielen taitajia. Meille tärkeää ei ole ikä, koulutustausta tai elämäntilanne, vaan elämäniloinen asenne. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, ensin luokkahuonekoulutuksena ja tämän jälkeen vieriperehdytyksenä. Tämän lisäksi koko työyhteisömme tukee viihtymistä sekä työsuhteen alussa että sen aikana. Meillä on mahdollisuus myös kehittyä työssä eteenpäin ja saada uusia haasteellisia tehtäviä hoidettavaksi.

Haluamme, että jokainen työntekijä viihtyy meillä ja tunteen olonsa arvostetuksi omana itsenään sekä ymmärtää samalla oman työpanoksensa merkityksen. Ohjaamme työntekoa selkeillä tavoitteilla ja seuraamme niissä onnistumista säännöllisesti. Töihin tullaan tekemään töitä, mutta sitä voi tehdä myös hymy huulilla ja motivoivassa ilmapiirissä sekä iloita yhdessä onnistumisista. Tarjoamme työntekijöidemme käyttöön asianmukaiset työtilat ja -välineet kuten sähkökäyttöiset työpöydät työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Työehtosopimus

Olemme vastuunsa tunteva työnantaja ja noudatamme paikallista Contact Centerin työehtosopimusta. Huolehdimme työnantajan velvoitteista palkanmaksua myöten kuten kuuluu ja ajallaan sekä avoimesti.

Tarjoamme pitkäaikaisia ja vakituisia työsuhteita, jossa työaika on pääosin 39 h/vko. Työaika voi vaihdella viikoittain, mutta se tasoitetaan 1 kalenterikuukauden tasoittumisjakson sisällä. Huomioimme erilaiset elämäntilanteet ja tarjoamme myös mahdollisuuksia osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Palkka työstä määräytyy em. Contact Centerin työehtosopimuksen mukaisesti. Kuukausittain maksettava palkka muodostuu peruspalkasta sekä lisistä. Meidän työssämme keskimääräinen veroprosentti on n. 10-15 %:n välissä. Espanjassa on kuitenkin käytössä progressiivinen verotus eli mitä enemmän ansaitsee, sitä suurempi on veroprosentti. Jokaisesta kuukausittain maksettavasta palkasta pidätetään verojen lisäksi myös 6,4 %:a sosiaaliturvamaksuja.

Lomakertymä on 2,67 pv/kk ja koko kalenterivuoden työssäolon jälkeen 32 päivää. Jokainen kalenteripäivä kuluttaa lomia eli lomakertymä on näin ollen 4 vko ja 4 päivää. Loma pidetään pois samana kalenterivuonna kun sitä kerrytetään.

Espanjaan muutto ja eläminen Fuengirolassa

Uuden työntekijän on helppo tulla myös Suomesta tänne Fuengirolaan tekemään asiakaspalvelutyötä suomen kielellä. Opastamme kaikkiin muuttoon liittyvien byrokraattisten asioiden hoitamisessa, asiointipalvelun käyttämisessä, asunnon hakemisessa, paikan päällä liikkumisessa jne.

Vaikka työ on samanlaista kuin Suomessa, on palkkataso huomattavasti Suomea alhaisempi. Espanjalaiseen tasoon verrattuna palkkatasomme on kuitenkin hyvä ja sillä tulee täällä Espanjassa toimeen. Espanjassa elämisen ja asumisen kustannukset sekä verotus ovat Suomen tasoa kohtuullisemmat. Esimerkiksi ulkona syöminen on monesti houkuttelevampaa, sillä täältä on helppo löytää hyviä ravintoloita, joiden hintataso on melko alhainen. Ruoan hinta kaupoissa on myös selvästi edullisempaa kuin Suomessa. Palkasta elämiseen käytettävän rahan määrä on Espanjan hintataso huomioiden melko samalla tasolla Suomeen verrattuna.

Fuengirolan keskusta-alueen vuokrataso on noussut turismin myötä kovasti ja yksiön vuokrakustannukset voivat vaihdella 400 – 600 €/kk riippuen alueesta ja asunnosta. Fuengirolan keskustassa asuminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kauempana keskustasta löytyy viihtyisiä asuinalueita, joista löytyy kaikki tarvittavat palvelut, mutta hintataso on huomattavasti edullisempi. Asumisen kustannuksia voi pienentää huomattavasti myös kimppakämpässä, jota Espanjassa suositaan paljon.

Suurimman eron Suomeen verrattuna näkee kuitenkin, kun astuu toimistosta ulos. Täällä aurinkorannikolla aurinko paistaa 300 päivää vuodessa, mikä mahdollistaa monipuolisen vapaa-ajan vieton ulkona erilaisista ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksista nauttien. Jatkuvasti paistava aurinko, valon määrä, meren läheisyys ja tuulessa liehuvat palmut tekevät ihmisistä täällä iloisia, hymyileviä, rentoja, vapautuneita ja onnellisia. Ja kun täällä Espanjassa loma pidetään pois samana vuonna kuin sitä kerrytetään, niin jokainen pääsee alusta alkaen nauttimaan myös Espanjan tarjoamista monipuolisista lomanviettomahdollisuuksista.

Hae rohkeasti töihin Espanjan aurinkoon ja ota askel kohti unelmaasi…

Tilaa uutiskirje

Haluatko lisätietoa ajankohtaisista asioistamme? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi.

Ajankohtaista