Asiakaspalvelija

Etsitkö seuraavia haasteita urallasi tai oletko vastavalmistunut asiakaspalvelusta innostunut henkilö? Haemme kaiken ikäisiä, kokeneita tai vasta uransa alussa olevia asiakaspalvelijoita kokoaikaisiin (aluksi) määräaikaisiin työsuhteisiin taksien välitykseen keskittyvään tiimiimme. Työt alkavat koulutusryhmissä marras-joulukuussa 2021.

Työmme on puhelimen ja sähköpostin välityksellä tapahtuvaa asiakaspalvelua avokonttorissa. Tehtävät sisältävät mm. asiakkailta puhelimen ja sähköpostin kautta tulevien taksitilausten vastaanottamista ja eteenpäin välittämistä. Teemme työtä aamu-, ilta- ja yövuoroissa 24/7/365 ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Tavoitteenamme on tehdä työmme tehokkaasti, mutta samalla tarjota erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia asiakkaillemme ja motivoiva työympäristö työntekijöillemme.  

Työn onnistunut hoitaminen edellyttää 

  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi
  • Täsmällisyyttä, huolellisuutta ja joustavuutta
  • Uusien asioiden nopeaa omaksumiskykyä ja näppäryyttä järjestelmien käytössä
  • Sopeutumiskykyä avokonttorissa työskentelyyn välillä kiireen keskellä sekä rutiininomaisten tehtävien parissa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa, ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi

Tehtävään valitulle tarjoamme 

  • Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään henkilökohtaisten tarpeiden pohjalta
  • Kannustavan ja osaavan tiimin tuen
  • Vasta remontoidut työtilat ja asianmukaiset työvälineet, kuten sähkökäyttöisiä työpöytiä 

Tietoa meistä

Asiakaspalvelukeskuksemme Fuengirolassa työllistää suomalaisia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympärivuorokautisesti 24/7/365. Uusi ja täysin remontoitu valoisa toimistomme sijaitsee Los Bolichesissa, loistavien kulkuyhteyksien päässä eli töihin on helppo tulla kauempaakin. Palvelemme asiakkaitamme mm. postipalveluiden asiakaspalvelussa, taksikyytien välityksessä sekä verkkokauppojen asiakaspalveluun liittyvissä asioissa. 

Meille tärkeää ei ole ikä, koulutustausta tai elämäntilanne, vaan elämäniloinen asenne. Haluamme, että jokainen työntekijä viihtyy meillä ja tunteen olonsa arvostetuksi omana itsenään sekä ymmärtää samalla oman työpanoksensa merkityksen. Töihin tullaan tekemään töitä, mutta sitä voi tehdä myös hymy huulilla ja motivoivassa ilmapiirissä sekä iloita yhdessä onnistumisista. 

Hakuohjeet ja lisätiedot  

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Tiina Lautkankare, puh. +34 618 538 693

Lue meistä lisää: https://www.reakt.fi

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si pikaisesti, viimeistään 29.10.2021 mennessä osoitteessa www.reakt.fi. Liitä hakemukseesi myös mahdollinen aloitusajankohtasi, työvuorotoiveesi sekä suosittelijasi tiedot. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Työtehtävän luonne: Kokopäivätyö
Sijainti: Espanja (Fuengirola)
Huom! Tämän työpaikan hakuaika on päättynyt.

Ajankohtaista