Siirry sisältöön

Venla kertoo millaista työ on Reaktilla

Julkaistu 28.09.2023 Lukuaika: 3 min

Venla, 26 näki unessa asuvansa Espanjassa. Kului kaksi kuukautta ja hän muutti Aurinkorannikolle.

Venla – Asiakaspalvelija, PostNord Oy

Pyhäjoella syntynyt Venla aloitti PostNordin tiimiissä tammikuussa 2023. Tämä ei kuitenkaan ole hänen ensimmäinen kertansa Aurinkorannikolla, sillä 8 vuotta sitten hän suoritti lukion abivuoden Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa. Lukion jälkeen hän työskenteli asiakaspalvelijana jonka takia Venla päätyikin hakemaan töitä Reaktilta.

– Huomasin netissä avoimen paikan ja jätin hakemuksen. Heti seuraavana päivänä Reaktin rekrytointikonsultti soitti minulle ja kutsui toimistolle haastatteluun. Haastattelut rekrytoijan ja PostNordin tiimin esimiehen kanssa olivat rentoja eikä tarvinnut turhia jännittää. Noin viikon päästä aloitin työt.

Venla kuvailee työtään vaihtelevaksi ja päivän aikana hän tekee montaa eri tehtävää. Viime aikoina hän on keskittynyt enemmän back office työhön, mutta ottaa edelleen myös asiakkaiden puheluita vastaan.

– Parasta on työtehtävien vaihtelu, olisi aika tylsää tehdä yhtä ja samaa asiaa 8 tuntia putkeen.

 

“Tässä työssä et ole koskaan valmis vaan opit aina uusia asioita ja prosesseja.”

 

Asiakaspalvelutyö PostNordin tiimissä vaatii Venlan mukaan uusien asioiden sujuvaa sisäistämistä. Tietokonejärjestelmät ovat päivittäisessä käytössä ja tasaisin väliajoin tulee järjestelmämuutoksia.

– Koen että koko ajan oppii jotain uutta ja aina voi kehittää itseään jollain saralla, tässä työssä et ole koskaan valmis vaan opit aina uusia asioita ja prosesseja. Työ vaatii myös hyviä kommunikaatiotaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.

Mikä on työssäsi haastavaa?

– Asiakaspalvelu voi välillä olla kuormittavaa, mutta hyvä puoli on se ettei työt seuraa kotiin ja vapaa-ajasta voi oikeasti nauttia. Vastapainoksi työlle tykkään urheilla ja soittaa pianoa ja viulua. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat myös tärkeitä rentoutumiskeinoja.

Mistä nautit eniten työssäsi?

– Työn vaihtelevuudesta ja tiimistä. Meillä on ihan mahtava ja vastaanottavainen tiimi ja aina saa apua jos sitä tarvitsee. Huumori on isossa roolissa jokaista päivää ja tiimiä värittää useat erilaiset persoonat. Tähän tiimiin voit todella tulla omana itsenäsi.

Kenelle suosittelisit työtä?

– Sellaiselle joka tykkää ratkaista ongelmia. Ihmisläheisyys ja positiivisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä.

Oletko itse unelmoinut töistä Espanjan aurinkorannikolla? Jos näin niin kurkkaa Reaktin avoimet paikat tästä.

Tutustu muihin artikkeleihin

Työntekijätarinat
Julkaistu 23.02.2023 Lukuaika: > 5 min

Heidi-Maria kertoo työstään Reaktilla

Lue lisää
Uutiset
Julkaistu 01.02.2023 Lukuaika: 1 min

Taksi Helsinki aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Lue lisää
Uutiset
Julkaistu 01.02.2023 Lukuaika: 1 min

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Lue lisää