Asiakaspalvelija

Etsitkö seuraavia haasteita urallasi tai oletko vastavalmistunut asiakaspalvelusta innostunut henkilö? Haemme heinä-elokuun 2021 aikana aloittaviin koulutusryhmiimme kaiken ikäisiä, kokeneita tai vasta uransa alussa olevia asiakaspalvelijoita kokoaikaisiin (määräaikaisiin) työsuhteisiin Lähitaksin tiimiimme.

Millaista työtä tarjoamme?

Työmme on puhelimen ja sähköpostin välityksellä tapahtuvaa asiakaspalvelua avokonttorissa. Asiakaspalvelutehtävämme sisältävät mm. asiakkailta puhelimen ja sähköpostin kautta tulevien taksitilausten vastaanottamista ja eteenpäin välittämistä. Teemme työtä aamu-, ilta- ja yövuoroissa 24/7/365. Tavoitteenamme on tehdä työmme tehokkaasti, mutta samalla tarjota erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia asiakkaillemme ja motivoiva työympäristö työntekijöillemme.  

Työn onnistunut hoitaminen edellyttää

  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi
  • Täsmällisyyttä, huolellisuutta ja joustavuutta
  • Uusien asioiden nopeaa omaksumiskykyä ja näppäryyttä järjestelmien käytössä
  • Sopeutumiskykyä avokonttorissa työskentelyyn välillä kiireen keskellä sekä rutiininomaisten tehtävien parissa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa, ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi
  • Osallistumista kokopäiväiseen koulutukseen työsuhteen alussa

Tehtävään valitulle tarjoamme

  • Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään henkilökohtaisten tarpeiden pohjalta
  • Kannustavan ja osaavan tiimin tuen
  • Vasta remontoidut työtilat ja asianmukaiset työvälineet, kuten sähkökäyttöisiä työpöytiä

Tietoa meistä

Asiakaspalvelukeskuksemme Fuengirolassa työllistää suomalaisia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ympärivuorokautisesti 24/7/365. Uusi ja täysin remontoitu valoisa toimistomme sijaitsee Los Bolichesissa, loistavien kulkuyhteyksien päässä eli töihin on helppo tulla kauempaakin. Palvelemme asiakkaitamme mm. postipalveluiden asiakaspalvelussa, taksikyytien välityksessä sekä verkkokauppojen asiakaspalveluun liittyvissä asioissa.

Lähitaksi on autoilijoiden vuonna 1965 perustaman taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alueeseen kuuluu koko Uudenmaan lisäksi Riihimäki, Rovaniemi ja Levi. Lähitaksien välitystoiminnan piirissä on noin 1300 autoa.

Meille tärkeää ei ole ikä, koulutustausta tai elämäntilanne, vaan elämäniloinen asenne. Haluamme, että jokainen työntekijä viihtyy meillä ja tunteen olonsa arvostetuksi omana itsenään sekä ymmärtää samalla oman työpanoksensa merkityksen. Töihin tullaan tekemään töitä, mutta sitä voi tehdä myös hymy huulilla ja motivoivassa ilmapiirissä sekä iloita yhdessä onnistumisista.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Tiina Lautkankare, puh. +34 618 538 693

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si pikaisesti, viimeistään 30.6.2021 mennessä.

Liitä hakemukseesi myös mahdollinen aloitusajankohtasi sekä suosittelijasi tiedot. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lue meistä lisää: https://www.reakt.fi

Työtehtävän luonne: Kokopäivätyö
Sijainti: Espanja (Fuengirola)
Huom! Tämän työpaikan hakuaika on päättynyt.